jun 03

Wat vandaag in het ED staat wisten we al een tijdje. Er is een probleem met de aansluiting van de geplande Westparallel op de A67. Lees hier het artikel in het ED: http://www.ed.nl/…/jaren-uitstel-dreigt-voor-nieuwe-snelwe…/

Hoe is het probleem in Veldhoven met de Kempenbaan snel op te lossen?
Veldhoven zou af kunnen zien van een aansluiting van de Westparallel op de nieuw aan te leggen op- en afritten.
 
Waarschijnlijk had de gemeenteraad van Veldhoven in 2011 al door dat het met de Westparallel niet goed zou aflopen. Veldhoven stemde toen als enige gemeente tegen het zogenaamde Gebiedsakkoord. Dit akkoord voorzag in de aanleg van de Westparallel, terwijl prima gebruik gemaakt zou kunnen worden van bestaande wegen: snel, efficiënt en goedkoop. Wie gaat er nu in de 21-ste eeuw nog een overbodige weg door de natuur aanleggen??? Een weg die voor Valkenswaard en Aalst niet eens een behoorlijke oplossing biedt. En het verkeer in Dommelen laat stijgen tot de hoeveelheden die nu over de Eindhovense weg rijden.
de Westparallel is een kul-oplossing dus. Welke politicus durft er over te beginnen om de stekker er uit te trekken en met een echte oplossing te komen? Wij, van Oplossing N69, staan klaar met onze kennis en ideeën om snel de problemen aan te pakken..

Reacties zijn gesloten.